[+31] (0)74 250 8931

Over OTR Techniek

Uw one-stop-shop voor verspaning en metaalbewerking

Uw metalen en kunststof componenten laten CNC draaienCNC frezen of produceren via constructie- en plaatwerk? Hiervoor zit u al sinds 1997 goed bij OTR Techniek in Hengelo. Allereerst vanwege die ruime ervaring en schat aan kennis van klassiek en moderne bewerkingstechniek. Daarnaast vanwege het one-stop-shopconcept. Hierbij verzorgen we alles voor u, ook in het voor- en natraject.

Om welke reden kiest ú voor OTR?

  • One-stop-shop: alles via 1 contact
  • Afmetingen bewerken tot … mm
  • Veel bewerkingen dankzij 5-assige frees
  • 5 Kwaliteitsgaranties
  • Snel en flexibel

 

Snel en flexibel

Hebt u een machinestoring? Bij echte problemen zetten we alles op alles om u binnen 24 uur te helpen. Dankzij onze platte organisatie merkt u sowieso al dat we snel reageren en efficiënt omgaan met uw producten en bewerkingen. Ook blijven we verbeteren en vernieuwen. Met werkwijzen, software, machines. Hier helpt ook ons lidmaatschap van de Metaalunie bij, die ons advies geeft over de bedrijfsvoering. Zo leiden we ons productieproces nu ook volgens de regels van ISO 9001.

Minder kosten, minder fouten

Uw componenten in de machine pakken? Dat doet een robot bij ons. Waarom? Allereerst maakt dit manarm werken de prijs voor uw productbewerking interessanter. Daarnaast maakt een robot geen fouten en beschadigt hij niets. Een ander pluspunt: hij gaat onvermoeibaar en geduldig met uw bewerking door, ook na werktijd. We hebben voor u nog veel meer van dit soort kwaliteitsgaranties.

Trotse mensen, trotse samenwerking

Wat opvalt als u onze werkplaats bezoekt? Hoe we omgaan met opdrachten, materialen en producten. Op hun schone, goed georganiseerde werkplek lopen onze 15 medewerkers namelijk in nette bedrijfskleding. Zoals alles eruit ziet, werken we ook: zorgvuldig en netjes. De betrokkenheid en inzet van iedereen is dan ook zó groot, dat we graag een stap harder voor u lopen. Zelfs als onze dienst er op zit. We zijn namelijk trots op wat we maken.

Wilt ook trots worden op samenwerking met ons? Neem contact op voor een kennismaking.

ja, ik wil kennismaken