[+31] (0)74 250 8931

CNC Frezen

Uw metaal & kunststof op maat dankzij CNC frezen.

Seriematig of enkelstuks componenten nodig van rvs, aluminium, een ander metaal of gietstukken van kunststof? En moeten daarin bijvoorbeeld sleuven, eilanden, kamers of ander ingewikkeld bocht- en hoekwerk komen? Laat OTR Techniek in Hengelo dit CNC frezen. Wij verspanen uw materiaal dan computergestuurd op maat.

CNC Frezen: veel of weinig bewerkingen?

5-assigeHoeveel bewerkingen heeft uw materiaal nodig? Eenvoudige bewerkingen CNC frezen we met een 3-assige machine. Vraagt uw component of module om roterende bewerking in 360 graden? Dan CNC frezen we met de moderne 5-assige machine. Extra voordeel hiervan? De kans op manfouten daalt naar nul. Omdat de CNC frees alle kanten op draait, wordt overpakken van uw onderdelen overbodig.

Tekening of productontwikkeling?

Hoe moet uw onderdeel er precies uitzien? Lever hiervoor een werktekening aan of laat ons die maken. In dat laatste geval tekenen en programmeren we met de modernste hyperMILL CAD/CAM-software, in 2D en 3D. Wilt u eerst een prototype om te beoordelen? Of weet u de vormen en contouren nog niet? Dan vindt u in ons een partner die meedenkt en -werkt aan productontwikkeling.

Welke maten en materialen CNC Frezen?

Alle metaalsoorten CNC frezen we graag voor u: van rvs, aluminium en staal tot koper en titanium. Ook kunststof verspanen doen we voor u. Zowel klein als groot freeswerk pakken we met onze 3-assige en 5-assige CNC frezen voor u op. De maximumafmetingen: 2000 mm x 1000 mm x 1000 mm. Bekijk hier alle maten en materialen.

Oppervlaktebehandeling en meetrapport.

Hebt u bewijzen nodig van de maten en omstandigheden van uw maakdelen? Dan ontvangt u van ons een meetrapport. Moet uw materiaal ook voor- of nabewerkt worden met CNC draaien of een oppervlaktebehandeling? Als totaalpartner verzorgen we alles voor u. Zo voorkomt u tijds- en kwaliteitsverlies. Lees hier meer over oppervlaktebehandelingen. En wilt u de prijs voor een serieproduct en de levering in enkelstuks of kleine aantallen? Vraag dan om onze warehousing.

 

Meer weten over ons CNC Frezen?

Ontdek meer over uw voordelen met OTR Techniek en hoe onze machines uw componenten strak en perfect CNC frezen. Maak hiervoor een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

jaikwilkennismaken